Numeri 28

V-ați gândit câți miei, berbeci, capre și tauri au fost uciși pentru jertfe în fiecare an? Ce mare impresie a încercat Dumnezeu să facă prin uciderea atâtor animale?

Fiecare jertfă a unui animal țintea către sacrificiul suprem pe care Dumnezeu urma să-l facă prin jertfirea Fiului Său, cea mai scumpă viață și cea mai costisitoare jertfă pe care îl putea oferi Dumnezeu. Ce putea face mai mult pentru a convinge creația Sa omenească că putem avea încredere în El și că nu ne cere nimic mai puțin decât este El Însuși gata să ofere? Cum ar putea aduce Dumnezeu cel mai bine pe poporul Său în punctul în care ei ar alege mai degrabă să moară decât să păcătuiască? Ce trebuie să facă Dumnezeu astăzi pentru a convinge pe cei care pretind a fi urmașii Lui că păcatul este distructiv și că numai prin sacrificiu de sine poate fi restabilită armonia universului?

”Și ştiţi că El S-a arătat ca să ia păcatele; şi în El nu este păcat. Oricine rămâne în El nu păcătuieşte;” (1 Ioan 3:5,6). Să-i cerem să îndepărteze și păcatul nostru astăzi.

Fred Knopper

Leave a reply

Your email address will not be published.