Ioan 7

Ca și frații lui Isus, care voiau ca El să părăsească Galileea și să meargă în Iudeea pentru a arăta ce putea face, sunt momente în care părem mai interesați de lucrările bune ale bisericii noastre. Vorbim despre întâlnirile noastre evanghelice mari, despre numeroasele noastre spitale și universități și alte lucruri minunate pe care le facem. Pentru acestea ar trebui să fim recunoscători. Cu toate acestea, motivația noastră ar trebui să fie întotdeauna să reprezentăm și să-L slăvim pe Dumnezeu prin ceea ce facem noi, nu pe noi înșine. Trebuie să fim ascultători de Cuvântul Său și să fim gata să pășim în ocaziile pe care El ni le oferă.

Ellen White spune despre Isus: ” Din frământarea şi zăpăceala cetăţii, depărtându-se de mulţimile neliniştite şi de rabinii perfizi, Isus S-a întors în liniştea dumbrăvilor de măslini, unde putea fi singur cu Dumnezeu.” (Divina Vindecare, p 86).

Trebuie să petrecem mai mult timp în liniște cu Isus începând de astăzi. Căci în acele momente de solitudine și de comuniune cu El primim promisiunea și puterea Duhului Sfânt de a rămâne activi și credincioși până în ziua venirii Lui.

Willie Oliver – Director Departamentul Viața de Familie

Conferința Generală AZȘ

Leave a reply

Your email address will not be published.