100 Zile de Rugăciune

Expired
 • Start date:
  25 martie 2015, 00:00
 • End date:
  11 iulie 2015, 00:00
 • Venue:
  În toată lumea
 • Place:
  În fiecare cămin
 
 

Tu te rogi?

După  sesiunea Conferinței Generale din 1901, Ellen White, autor și co-fondator al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea a avut o viziune ce dezvăluia ”Ce ar fi putut  fi”. Ea a fost  martoră când participanții la aceste întruniri au răspuns Duhului Sfânt pentru ca să  se împace prin umilință, mărturisirea păcatelor și îndepărtarea barierelor dintre ei. Aceasta a fost urmată de rugăciune stăruitoare, cântări de laudă și prezența evidentă a Duhului Sfânt. Toți au venit împreună acceptând avertizările și făgăduințele făcute bisericii Laodicea. Lucrarea cea atât de disperat necesară, aceea de reînnoire spirituală profundă și de vieți schimbate, a fost realizată de Dumnezeu.(Vezi Mărturii vol. 8, pag.104-106.)

Cu toate acestea, atunci când s-a trezit din viziune, sora White  a realizat că acest lucru nu s-a petrecut așa cum intenționase Dumnezeu. Participanții cu inima împietrită au împiedecat unitatea pe care Dumnezeu o dorea atât. Profund dezamăgită, ea a înțeles că Domnul ar fi putut reveni în timpul vieții acelor membri. Dar poporul Său n-a putut sau n-a vrut sa-și predea gândurile și opiniile sub conducerea Duhului Sfânt.

”Ce-ar fi putut fi” se poate să nu se fi întâmplat în 1901, dar noi credem că s-ar putea petrece în 2015! Isus invită credincioșii să vină împreună, uniți în voia Lui, rugându-se pentru puterea Sa care să învingă și să vestească a doua Sa venire. El a promis că dacă vom cere, vom primi.

Să vă împărtășim pe scurt la ce să ne așteptăm pentru zilele următoare.

 • Începând cu 25 martie2015 și până la sesiunea Conferinței Generale, vom publica zilnic 10 cereri specifice de rugăciune, astfel încât toți membrii să se roage pentru ele în fiecare zi. Va fi de asemenea un scurt devoțional, gând/experiență care să vă inspire în umblarea personală cu Dumnezeu.­(În fiecare zi vor fi alte cereri și alt gând devoțional.)
 • Dacă aveți timp de investit în rugăciune și doriți să descărcați toate cererile de rugăciune odată, noi vom pune primele 10 zile de rugăciune într-un document pe pagina noastră astfel încât să-l puteți descărca cu câteva zile mai devreme. Veți găsi deci  acest document la fiecare 10 zile până la începerea sesiunii Conferinței Generale.

Nu am specificat un anume mod de rugăciune pentru aceste cereri. Puteți alege să vă rugați în cămăruță, în cercul familiei, sau în biserică. Poate unii for ține vor stabili o anumită oră pentru a se ruga la telefon cu prieteni de departe, în fiecare zi. Alții vor alege să se roage în grupuri mici sau în biserică. În timp ce credem că există mai multă putere atunci când ne rugăm împreună,  de fapt cel mai important lucru este să ne oprim din ceea ce facem și să ne luăm timp să ne rugăm.

Suntem entuziasmați de ceea ce va face Dumnezeu și suntem atât de fericiți că ați decis să faceți parte din  această mișcare  dedicată rugăciunii.

În 1893 Ellen White scria: “Atâta timp cât biserica este mulțumită cu lucruri mici, se descalifică și nu poate primi lucrurile  minunate ale lui Dumnezeu.” Căminul misionar, 1 noiembrie 1893, par.25

Haideți să nu ne mai mulțumim cu lucruri mici. Haideți să îndrăznim să cerem mai mult, mai mult din puterea Duhului Sfânt pe baza făgăduințelor din Cuvântul lui Dumnezeu!

Înainte pe genunchi!

Melody Mason

Organizator al Asociației Pastorale pentru

cele 100 Zile de Rugăciune

Leave a reply

Your email address will not be published.